Kabaklı Pay

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Hamur malzemesinin tümünü geniş bir kapta karıştırın. Yumuşak kıvamlı bir hamur elde edin. 1 saat buzdolabında dinlendirin. Bal kabağını dilimleyin. Ilık su ve esmer şekerle birlikte iyice pişirip blenderden geçirin. Bal kabağı soğuyunca krema, ceviz, hindistan cevizi ve toz zencefili karıştırın. Hamuru tart kalıbına incecik yayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında hafif pembeleşene kadar pişirin. Pişen hamur soğuyunca, üzerine hazırladığınız kabaklı karışımı yayın. Dilimleyip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Bağ Bozumu Sofrası
  • Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
  • Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...

Denemeden Geçmeyin