Kabak Sufle

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kabakları yıkayıp, kabuklarıyla birlikte rendeleyin ve geniş bir kaba alın. Yumurtaları tuz ve karabiberle birlikte çırpıp, kabağa ekleyin. Üzerine, maydanoz, dereotu, ince kıyılmış soğan, zeytinyağı, un, kaşar peyniri, hindistan cevizi ve kabartma tozu ekleyip karıştırın. Harcı yağlanmış sufle kaplarına paylaştırın. Kapları bir fırın tepsisine yerleştirin. Tepsinin yarısına kadar sıcak su ekleyin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 35 dakika pişirin.

Sofra’da Bu Ay

  • Bağ Bozumu Sofrası
  • Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
  • Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...

Denemeden Geçmeyin