Çikolatalı Fındıklı Tartölet
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Unu bir kaba eleyin. Üzerine toz fındık, tereyağı, tuz, tozşeker ve suyu ekleyip yoğurun. Hamuru 6 eşit parçaya bölün. Hamurları yağlanmış tartölet kalıplarına yerleştirin. 200 derece fırında, üzerleri kızarana dek pişirin. Bu arada çikolatayı benmari usulü eritin. Kremayı ekleyip karıştırın. Bu karışımları pişen tartöletlere paylaştırın. Üzerlerine fındık serpip, servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL