Ananaslı Tart

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Öncelikle hamur için un ve pudra şekerini karıştırın. Oda sıcaklığında beklemiş tereyağı ve yumurtayı da ekleyip yoğurun. Hamuru folyoya sarıp yarım saat buzdolabında bekletin. Hamuru 1 parmak kalınlığında açın. Yağlanmış tart kalıbına yerleştirin. Kalıbı yarım saat buzdolabında bekletin. Hamurun üzerine folyo serip kabarmaması için içine bakliyat yayın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika pişirin. Bakliyatla birlikte folyoyu alın. 5 dakika daha pişirin. Diğer tarafta krema, yumurta, fıstık ezmesi ve toz şekeri iyice çırpın. Karışımı tart hamurunun üzerine dökün. Ananas dilimlerini en üste yerleştirin. 180 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Soğuduktan sonra dilimleyerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.