Şeftalili Diyet Jöle

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Pudingi, süt ve yumurta sarıları ile pişirin. Derince bir kabın içine boşaltarak, buzdolabında 1 saat soğutun. Ayrı bir kapta tart jölesini içine şeker katmadan bir buçuk çay bardağı su ve 1 çay bardağı şeftali suyu ile pişirin. Buzdolabından çıkardığınız pudingin üzerine, kabuğu soyulmuş ve ince dilimlenmiş şeftalileri yerleştirin. Üzerine hazırladığınız jöleyi boşaltın. Donması için buzdolabında 1 saat daha bekletin. Robottan geçirdiğiniz kepekli kurabiyeyi üzerine serperek soğuk olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...

Denemeden Geçmeyin