Mantarlı Tavuklu Kiş
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tavada bir buçuk çorba kaşığı tereyağını eritip, soğanları pembeleştirin ve mantarları ekleyip, suyunu çekene kadar pişirin. Daha sonra tavadan alıp, tavuk ve yumurtayı ekleyin. Baka bir kapta krema ve sütü karıtırıp mantar karıımına ekleyin. 3 adet yufkayı, aralarına sıvı yağ sürerek, yuvarlak bir kalıba yerleştirin.Üzerine kremalı malzemeyi dökün. 200 derece fırında, üzeri kızarana dek pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL