Mantarlı Tart

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tart hamurunu hazırlamak için, oda sıcaklığında bekletilmiş margarin, 1 kahve fincanı süt, 1 paket kabartma tozu, 1 çay kaşığı tuz ve unu karıştırın. Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edin. Hamuru yağlanmış tart kalıbının içine yayın. Mantarları ve soğanları ince dilimleyin. Tereyağında kavurun. Soğuduktan sonra çırpılmış yumurta ve 3 çorba kaşığı kremayı ekleyip karıştırın. Karışımı tart hamurunun üzerine yayın. Rendelenmiş kaşar peynirini en üste yayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, üzeri kızarana dek pişirin. Sıcak ya da ılık olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.