Cevizli ve Meyveli Tart

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Hamur için yumurta, tereyağı, vanilya, tuz ve unu yoğurma kabına alın. Tüm malzemeyi iyice yoğurduktan sonra 28 cm'lik tart kalıbına kenarlarını da kaplayacak şekilde yerleştirin. için derin bir kapta toz şeker, ceviz, yumurta ve sütü karıştırın. Tart hamurunun üzerine yayın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 35 dakika pişirin. Fırından aldıktan sonra soğumaya bırakın. Daha sonra üzerini böğürtlenle kaplayın. Dilimlenmiş kayısı ve çilek yerleştirin. Tart jölesini üzerindeki tarife göre hazırlayın ve kaşıkla meyvelerin üzerine gezdirin. 15 dakika beklettikten sonra, dilimleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...

Denemeden Geçmeyin