6 yemek kaşığı patates ununu yarım su bardağı süt ile açın. Büyük bir tencereye toz şekeri ve kalan sütü alıp ocağa oturtun. Sürekli karıştırarak pişmeye bırakın. Süt kaynamaya başladığında açtığınız patates ununu ekleyin.
Yumurtaların aklarını ve sarılarını ayırın. Karışım ılınınca yumurta sarılarını teker teker tencereye ekleyin. Vanilyayı katıp karıştırın Yumurta aklarını ayrı bir kaba alın. Üzerine biraz tuz serpip kar gibi olana dek çırpın.
Tahta bir kaşıkla alarak vanilyalı karışıma ilave edip karıştırın. Hazırladığınız sufle hamurunu içi yağlanmış ve şekerlenmiş sufle kaplarına doldurun. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-35 dakika pişirip bekletmeden servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.