Kirazlı Dondurma

Kirazlı dondurma, ferahlatıcı ve lezzetli bir sütlü tatlı tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kirazların çekirdeklerini çıkarıp üzerine pudra şekeri serpin. Su ilave edip bir taşım kaynatın. Ocakta alıp soğumaya bırakın. Blenderden geçirip püre yapın.
-
2
Ayrı bir yerde kremayı çırpın. Koyulaşan kremaya kiraz püresini ekleyin. Ardından süzme yoğurdu ekleyip karıştırın. Büyük bir kaba veya küçük
kaplara karışımı yerleştirin. Donması için buzdolabında dinlendirin. Soğuk olarak servis yapın
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL