Kirazlı Dondurma

Kirazlı dondurma, ferahlatıcı ve lezzetli bir sütlü tatlı tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kirazların çekirdeklerini çıkarıp üzerine pudra şekeri serpin. Su ilave edip bir taşım kaynatın. Ocakta alıp soğumaya bırakın. Blenderden geçirip püre yapın.
-
2
Ayrı bir yerde kremayı çırpın. Koyulaşan kremaya kiraz püresini ekleyin. Ardından süzme yoğurdu ekleyip karıştırın. Büyük bir kaba veya küçük
kaplara karışımı yerleştirin. Donması için buzdolabında dinlendirin. Soğuk olarak servis yapın
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL