Güllaç

Gül suyu kokusu, hafif sütlü yapısı ve nar taneleriyle süslenen Güllaç, özellikle Ramazan sofralarının vazgeçilmez tatlısı!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Süt, gül suyu ve şekeri tencereye alıp kaynatın. Kaymağı ilave edip eriyene kadar ocakta tutun. 1 adet güllacı sığabilecek büyüklükte bir tepsiye yerleştirin.

  • 2

    Üzerine sütlü karışımdan gezdirin. Üzerini 1 adet güllaç yaprağı ile kapatın. Yeniden sütlü karışımdan gezdirin.

  • 3

    Tüm kata fındık serpin. Güllaç yaprakları ve sütlü karışım bitene kadar işlemi tekrarlayın. 10-15 dakika dinlendirin. Antep fıstığı ve tanelenmiş nar ile süsleyip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.