Tost Ekmeğinden Tart

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Fırın kabını Teremyağ Gurme Kaymaklı ile yağlayın. Ardından tost ekmeklerinin kenarlarını çıkartarak yağladığınız fırın kabına yerleştirin. 10 dk 200 derecede fırınlayıp ekmekleri kurutun. Bu sırada patatesleri haşlayıp ezin. Bir tavada 1 yemek kaşığı Teremyağ Gurme Kaymaklı'yı eritip soğanları kavurun. Kavrulan soğanları haşladığınız patateslerin içine ilave edin. Kaşar peyniri, yumurta, sarımsak, tuz ve karabiberi de ekleyip hepsini karıştırın. Tost ekmeklerinin üzerine hazırladığınız karışımı yayıp, ince doğranmış pastırmalarınızı serpiştirin. Son olarak yumurtaları kırıp, aralarına kırmızıbiberleri dizin. 180 derece fırında yumurtalar pişene kadar yaklaşık 15 dk pişirip sıcak olarak servis yapın.

    Detaylar için tıklayınız

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.