Kerevizli Pilav

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Erittiğiniz Teremyağ Gurme Kaymaklı içinde yüksek ateşte kerevizi kavurun. Pirinci ve kuru domatesleri ekleyip pirinçler şeffaflaşıncaya kadar kavurmaya devam edin. Son olarak ölçülü suyu ve tuzu ekledikten sonra kısık ateşte pişmeye bırakın. Pilav suyunu tamamen çektikten sonra altını kapatıp içine maydanozu ilave edin ve 10 dk demlenmeye bırakın. Daha sonra sıcak olarak servis yapın.

    Detaylar için tıklayınız

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...