Bayat Ekmekli Yumurta

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Tavada Teremyağ Gurme Kaymaklı'yı eritip, soğanları kavurun. İçine bayat ekmekleri ekleyip nar gibi olana dek kavurmaya devam edin. Üzerine sucuk dilimlerini ekleyerek 1-2 dakika daha kavurun. Altını kapatıp, fırına dayanıklı bir kaba alın. Süt, yumurta, kaşar peyniri, tuz ve karabiberi çırpıp üzerine dökün. 175 derece fırında 10 dk kadar pişirin. Daha sonra üzerine kaşar peynirlerini ekleyip 5 dk daha fırında tutup sıcak olarak servis yapın.

    Detaylar için tıklayınız

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.