Yaklaşık 3 kg portakalı soyduğunuzda elde ettiğiniz portakal kabuklarıyla, ağzına kadar doldurduğunuz kavanozunuzun içine istediğiniz miktarda çubuk tarçın yerleştirin.
Aromasını güçlendirmek için yine istediğiniz miktarda karanfil atın. Daha sonra üzerine etil alkol (saf alkol) dökerek kazanozunuzu doldurun. Kullanacağınız alkol miktarı kavanozun içindeki boş alana göre değişecektir. Portakal kabuklarının üzerini geçeçek kadar alkol koymanız gerekmektedir. Hafif çalkaladıktan sonra kapağını sıkıca kapatın. Gölge ve serin bir yerde 15 gün kadar bekletin.
Kullandığınız alkol miktarını 1 litreyse, bunun alkol oranını azaltmak için 2 katı suya yani 2 litre suya 700 gram toz şeker koyarak bir tencerede şeker eriyene kadar kaynatın. Likörünüzün aromasını güçlendirmek için kaynattığınız suya tekrar portakal kabuğu atabilirsiniz.
Portakal likörünüzü ve soğumuş şurubunuzu karıştırabileceğiniz 3 litrelik bir kavanoza bir tülbent yardımıyla ikisinide süzerek aktarın ve karıştırın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.