Nar Şurubu

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Limonların kabuklarını rendeleyip, suyunu sıkın. Bir tencereye alıp, üzerine toz şeker ve suyu ilave edip, kaynatın. Hazırladığınız limonatayı ılınmaya bırakın. Ayrı bir yerde narların suyunu meyve suyu sıkacağı ile sıkın. Önce tel süzgeçten sonra tülbentten geçirip posasını atın. Limonatayı cam bir kaba alın. Üzerine nar suyunu ilave edin. Sodayı ekleyip, karıştırın. Limon dilimleriyle servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...