Uzun Fasülye (Tereyağlı Uzun Pakla)
Malzemeler
Yapılışı
-
1
FASULYELERİ kırmadan uçlarını ayıklayın. Yıkayıp yayvan bir tencereye koyun. Halka halka kestiğiniz soğanları üzerine dizin. Domatesin kabuğunu soyun. İsteğinize göre ya küp şeklinde ya da bütün olarak fasulyelerin üzerine koyun. Şeker ve tuz serpin. Su ilave ettikten sonra karıştırmadan, arada bir silkeleyerek kısık ateşte pişirin. Pişen fasulyenin üzerine eritilmiş kızgın tereyağ döküp servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL