Tofu Kavurması

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Soğanı halka şeklinde doğrayıp tavaya koyduğunuz zeytinyağında yer fıstığı ile beraber kavurun. Halka şeklinde doğradığınız biberi, ortadan ikiye böldüğünüz mantarları ilave edin. Tofuyu iri küpler halinde doğrayıp, karışıma katarak malzemeler diri kalacak şekilde kavurmaya devam edin. En son soya filizini ekleyerek 1-2 dakika çevirin ve tavayı ocaktan alın. Servis tabağına aldığınız kavurmaya zerdeçal, tuz, kırmızı biber ve karabiberi ekleyip karıştırın. Sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...