Tire Süzme Yoğurdu Eşliğinde Deniz Börülcesi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
SUYU bir tencereye alıp ocağa oturtun. Kaynamaya başlayınca yıkanıp, temizlenmiş deniz börülcesini içine atın. 10 dakika pişirip süzün ve buz katılmış suya atın. 5 dakika bekletip, buzlu sudan alın. Deniz börülcesinin kılçıklarını elinizle hafifçe çekerek sıyırın ve servis tabağına aktarın. Üzerine zeytinyağı, limon suyu ve tuz ekleyip, harmanlayın. Yoğurdu kıyılmış sarmısakla karıştırın ve deniz börülcesi eşliğinde servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL