Sultani Bezelye Kapaması

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    TEREYAĞINI eritip arpacık soğanları 5 dakika sote edin. Üzerine etleri ekleyip, etler suyunu salıp tekrar çekinceye kadar kavurun. Tuz ve karabiber ekledikten sonra etleri tencerenin ortasına toplayın. Yıkanmış ayıklanmış bezelyeler ile etlerin etrafını ve üstünü tamamen kapatın. Bezelyelerin üzerine bir tabak kapatıp 1 su bardağı sıcak suyu tencereye ekleyin. 5 dakika orta ateşte, daha sonra kısık ateşte 20 dakika kapağı kapalı olarak pişirin. Yemek piştikten sonra tencereyi servis tabağına ters çevirerek çıkarın. Kıyılmış dereotu serperek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.