1 MISIR ununu geniş bir kaba eleyin. Üzerine su hariç tüm malzemeyi ilave edip karıştırın.
2 Kaynamış suyu, harca katmadan önce üzerine 1 çay bardağı oda sıcaklığında su ilave edin. Daha sonra azar azar ve karıştırarak mısır unlu karışım, kek kıvamına gelene dek üzerine ekleyin. Hamuru yağlanmış bir tepsiye yayın. Bir bıçak yardımıyla dilimleri belirleyin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 35-40 dakika pişirin. Pişirmeden önce, belirlediğiniz yerlerdeki izleri takip ederek dilimleyin ve servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.