Kuskuslu Yeşil Kuleler

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    1 DEREOTU, maydanoz, nane ve fesleğeni kıyın. 1 su bardağı su ekleyip blenderden geçirin. Ocağa oturtup, üzerine kalan 6 su bardağı suyu ekleyip, kaynamaya bırakın. Kuskus ve tuz ekleyip, yaklaşık 15- 20 dakika haşlayın. Fazla suyu varsa süzün.

    2 Dilediğiniz şekildeki küçük boy kapların içlerini streç filmle kaplayın. Kapların yarısına gelecek kadar kuskus yerleştirin. Üzerine dilimlenmiş peynir koyun. Yeniden kuskus yerleştirip hafifçe bastırın. Buzdolabında 1 saat dinlendirdikten sonra, servis tabaklarına ters çevirip çıkarın.

    3 Süslemek için kiraz domateslerin üst kısımlarına (+) şeklinde çizik atın. Sıvıyağı iyice kızdırıp domatesleri 1-2 dakika kızartın. Yağdan alıp açılan kabuklarını hafifçe yukarıya doğru çekin ve kulelerin üzerine yerleştirin. Aynı sıvıyağa naneleri atıp bir-iki kez karıştırdıktan sonra hemen çıkarın. Domateslerin yanlarına koyup servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.