Kurufasulye

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Fasulyeyi akşamdan ıslatın. Ertesi gün süzüp bir tencereye aktarın ve yarı yarıya yumuşayana kadar haşlayın. Diğer taraftan tereyağını bir tencerede eritip, yemeklik doğranmış soğanı rengi dönene kadar kavurun. Salçaları ekleyip, birkaç dakika daha kavurun. Soğanlı harcı fasulyeye ekleyin. Üzerini iki parmak geçecek kadar sıcak su ve tuz ilave edin. Fasulye tamamen yumuşayana kadar (suyu azalırsa su ekleyerek) pişirip, ocaktan alın.

Sofra’da Bu Ay

  • İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
  • Geçmişten Geleceğe Gastronomi
  • Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...