Kuru Domatesli ve Sucuklu Bakla

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    1 BAKLAYI yıkayıp, uç kısımlarını temizleyin. Bir tencereye su koyup, üzerine bir tutam tuz ekleyin. Kaynamaya başlaşınca baklayı koyup, kapağını kapatmadan 15 dakika haşlayın. Deliklikepçeyle tencereden alıp, kararmalarını önlemek için buzlu su dolu bir kaba aktarın. 5 dakika bekletip süzün.

    2 Zeytinyağını bir tavaya alıp, küp doğranmış kuru domates ve sucuğu üzerine ekleyin. Karıştırarak soteleyin. Tavaya 3 çorba kaşığı sıcak su koyun ve suyu tamamen çekene dek sotelemeye devam edin. Sarmısağı katıp, birkaç dakika daha soteleyin. Baklayı ilave edin. Tuzunu ayarlayın ve bakla yumuşayana dek arada bir karıştırarak pişirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.