Kereviz Kalyesi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    KEREVİZLERİ temizleyip, elma dilimi şeklinde doğrayın. Kararmalarını önlemek için limonlu suya atın. Eti bir tencereye alın ve suyunu salıp yeniden çekinceye dek arada bir karıştırarak kavurun. Üzerine tereyağı ve yemeklik doğranmış soğanı ilave edin. Soğan kavrulunca etle birlikte tencerenin ortasına toplayın. Etrafına kerevizleri dizin. Et suyu ve tuz ekleyin. Tencerenin kapağını kapatıp 10 dakika pişirin ve koruk ekşisini katın.
    Kısık ateşte 40 dakika pişirin. Yemeğin suyunu bir kaba süzün. Tencerenin üzerine bir servis tabağı
    kapatın. Ters çevirerek yemeği tabağa aktarın. Süzdüğünüz suyu üzerine gezdirerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.