Kastamonu Usulü Keşkek

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Dövme buğdayı 1 gece önceden suda bekletin. Buğday ve barbunyayı ayrı ayrı haşlayın. Daha sonra ikisini de tencereye alıp, tuz ve suyu ilave edin. Kısık ateşte ara sıra tahta bir kaşıkla karıştırarak 15 dakika pişirin. Servis tabağına alın. Üzeri için piyazlık doğranmış soğanı tereyağında kavurun. Pulbiber ve karabiber ilave
    edip çorbanın üzerine gezdirin. Sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...