Karışık Kısır
Malzemeler
Yapılışı
-
1
İNCE bulguru bir kaseye alın ve kaynar suyu üzerine boşaltıp suyunu çekip şişmesi için ağzını bir kapakla kapatın. Suyunu çektikten sonra bulguru soğumaya bırakın. Sıvıyağ, limon suyu, nar ekşisi, domates ve biber salçası, tuz, karabiber ilave edip karıştırın. Kabukları soyulmuş ve küp doğranmış domatesle salatalığı ekleyin. Daha sonra ince kıyılmış marul yaprağı, taze soğan, maydanoz ve pulbiber ilave edip bütün malzemeyi karıştırın. Servis tabağına alın.
Sofra’da Bu Ay
- 2025 Trendi Swicy Lezzetler
- Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
- Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL