Kabakları soyacak yardımıyla çekirdeklerine kadar şerit şerit soyun (çekirdekli kısım kullanılmayacak). Tencereye soğanı rendeleyin. İnce kıyılmış dereotunu ekleyin. Zeytinyağını ilave edip kavurun. Bu sırada küp şekerleri atın. Ardından soyulmuş ve uzun uzun kesilmiş kabakları tencereye koyun. Limon, tuz, pirinç ve 1 su bardağı sıcak su koyup, kısık ateşte yarım saat pişirin. Soğuk olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.