Güveçte Balkabağı Yahnisi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
ARPACIK soğanları 2 çorba kaşığı zeytinyağında soteleyin. Sarmısak ekleyip sotelemeye devam edin. Et ilave edip, suyunu salıp yeniden çekene dek karıştırın. Sebze suyu ilave edip, 30 dakika pişirin. İrice doğranmış balkabağı, daha sonra kabukları ayıklanmış kestane ve mürdüm eriği ekleyin. Üzerine 3 çorba kaşığı zeytinyağı, tuz ve karabiber ilave edip güvece alın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 40 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL