Etli Patates Dolması

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Yuvarlak, uzunca patateslerin içini bir oyacak yardımıyla çıkarın. Dolma harcını hazırlamak üzere kıymanın içine rendelenmiş soğan, 2 çorba kaşığı pirinç, tuz, karabiber ve ince kıyılmış maydanozu ekleyin. Patatesleri 2 çorba kaşığı margarinde hafifçe kızartın. Hazırladığınız içi doldurun. Tencereye dizin. Patatesleri kızarttığınız margarine 1 çorba kaşığı salçayı ekleyin. Salçalı yağı patateslerin üzerine gezdirin.Patateslerin üzerini örtecek kadar su ilave edin. Orta ateşte patatesler yumuşayana dek pişirip,servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...