Enginarlı Tavuklu Ekmek Dolması

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    TAVADA, 3 çorba kaşığı margarinle beraber küp kesilmiş tavuk göğsünü 5 dakika kavurun. Düdüklü tencereye ayıklanmış ve küp doğranmış enginarları, iç baklaları, limon suyu ve 1 su bardağı suyu aktarıp 10 dakika pişirin. Sonrasında pişen enginar ve baklaları tavuklara ilave edin. Birkaç dakika çevirip, üzerine ince kıyılmış dereotunu, tuzu ve karabiberi katıp karıştırın. İçini oyduğunuz ekmeklerin içine tavuklu malzemeyi pay ederek doldurun. Dilerseniz üzerlerine zeytinyağı ve limon suyu gezdirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.