Cevizli Barbunya Pilaki

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Öncelikle barbunyayı ayıklayın. Haşlayıp, suyunu süzün. Zeytinyağını tencereye alın. Doğranmış soğan ve sarmısağı kavurun. Küp doğranmışhavuç ve patatesi ekleyip, birkaç dakika çevirin. Barbunyayı da tencereye ekleyin. Doğranmış dometesi ilave edin. Domatesler iyice sotelenince, aldığı kadar su, tuz ve kesme şeker katın. Barbunya pişince, tarçın ve ceviz ekleyip, ılık servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...