Barbunyalı Kapuska

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    TEREYAĞINI bir tencereye alıp, yemeklik doğranmış soğanı rengi dönene dek kavurun. Üzerine eti
    ekleyip, suyunu salıp çekene dek pişirin. Salçayı katın ve 1-2 dakika karıştırarak kavurduktan sonra,
    tencereye küçük parçalar halinde kesilmiş lahanayı ekleyin. 5 dakika sonra barbunya, pulbiber ve tuz
    katın. Üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edin. Et ve lahana yumuşayana kadar 30-35 dakika pişirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.