Vişne Soslu Mevsim Salatası
ORTA
8 KİŞİLİK
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Ispanağı bol suda yıkayıp, kurulayın. Ispanak, roka, göbek salata ve taze soğanı kıyıp, salatalığı doğrayın. Daha sonra salata kasesine alıp, tuzunu ayarlayın. Arpa şehriyeyi zeytinyağında pembeleştirin. Suyu ilave edip haşlayın. Şehriye soğuyunca salatanın üzerine ekleyin. Dilimlenmiş hindi fümeyi ekleyip, nar tanelerini serpiştirin. Sosu hazırlamak için vişne, sirke ve zeytinyağını blenderden geçirin. Salatanın üzerine gezdirip servis yapın.AŞÇININ NOTUVişne sosunu buzdolabında saklayıp, gerektiğinde kullanabilirsiniz.
Sofra’da Bu Ay
- Evde Sıcacık Yılbaşı
- Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
- Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL