Tahinli Karnabahar Salatası
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kanabaharı çiçeklerine ayırın. Diri kalacak şekilde tuzlu suda haşlayın. Havuçları soyup haşlayın. Karnabaharı servis tabağına alın. Üzerine halka doğranmış havuçları ilave edin. Taze soğanı temizleyin. İrice doğrayıp 1 çorba kaşığı sıvıyağda sote edin ve karnabaharın üzerine gezdirin. Tahin,
kalan sıvıyağ, ince kıyılmış dereotu, dövülmüş sarmısak, limon suyu ve tuzu karıştırın. Hazırladığınız sosu salatanın üzerine gezdirin. Kavrulmuş dolmalık fıstık serperek servis yapın
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL