Körili Tavuklu Salata
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tavuk göğsünü ince uzun şeritler halinde doğrayın. Üzerine köri serpin. Sıvı yağı bir tavaya alıp kızdırın ve tavuğu arkalı önlü kızartın. Akdeniz yeşilliğini yıkayıp süzdükten sonra servis tabağına alın. Üzerine yarım ay şeklinde doğranmış kırmızı biber ve konserve mısırı ilave edin. Limon suyu ve sıvı yağı bir kaba alın. Zencefili ekleyip karıştırın ve salatanın üzerine gezdirin. Tuzunu ayarlayın. Tavuk parçalarını salatanın üzerine yerleştirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL