Izgara Tavuklu Salata
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Göbek marulu incecik doğrayarak salata kabına alın. Salatalıkları uzunlamasına çapraz şekilde doğrayıp marulun üzerine dizin. Tavuk göğsünü ızgarada 10 dakika pişirin. Parmak kalınlığında dilimleyip salataya ilave edin. Mısır ve zeytini üzerine serpiştirin. Sosu hazırlamak için zeytinyağı, limon suyu, tuz, kekik ve sumağı iyice karıştırın. Sosu salatanın üzerine gezdirerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL