Çağla Salatası
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Çekirdekleri ayıklanmış çağlalara 2 çorba kaşığı zeytinyağı ve mayonezi ekleyin. Rondo veya blender yardımı ile püre haline getirin. Dövülmüş sarımsağı, toz şekeri, 1 çay bardağı iri çekilmiş ceviz içini ve tuzu ilave edip tahta kaşıkla karıştırın. Karışımı servis tabağına alın. Üzeri için, sıcak suda 3- 5 dakika beklettiğiniz kırmızı biberleri şeritler halinde keserek kurulayın. Zeytinleri dilimleyin. Salatanın üzerini hazırladığınız kırmızı biber şeritleri ve zeytinlerle süsleyerek buzdolabında yarım saat dinlendirin.
 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
 - Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
 - İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
 
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL