Beyin Salatası
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Beyinleri iyice yıkayın ve üst zarlarını temizledikten sonra bir tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su, 6 dal maydanoz, limon ve tuz ekleyin. Yumuşayana kadar haşlayın. Suyunu süzün ve servis tabağına alıp soğutun. Soğanı yarım ay şeklinde doğrayın. Göbek marul ve kalan maydanozu ince kıyın. Soğanla karıştırıp salataya ekleyin Sos için, zeytinyağı, limon suyu, sirke, kimyon ve tuzu bir kasede karıştırıp, salatanın üzerine gezdirin. Soğan ve limon dilimi ile süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL