Taze Soğanlı ve Ton Balıklı Salata
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bezelyeyi tuz ve karabiber eklediğiniz suda haşlayın. Üzerine kıyılmış maydanoz ilave edin. Birkaç dakika birlikte pişirdikten sonra süzün ve soğumaya bırakın. Diğer taraftan taze soğanı ince kıyıp zeytinyağında soteleyin. Üzerine haşlanmış bezelyeyi ilave edip karıştırın ve servis tabağına alın. Parçalara böldüğünüz ton balığını salataya ilave edin. Zeytinyağı ve limon suyu gezdirerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL