Pancarlı Portakal Tabağı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Portakalları ikiye bölün. Etli kısımlarını tamamen çıkarmadan içlerini düzgün şekilde oyun. Otlu peyniri küp doğrayıp bir kaba alın. Üzerine kuru fasulye ve kıyılmış maydanoz ilave edip karıştırın. Pancar turşusunu küçük küpler halinde doğrayın. Portakal çanaklarının içine biraz turşu koyun. Üzerine peynirli harçtan koyun. Yeniden turşu ve peynirli harç koyun. Sosu hazırlamak için tüm malzemeyi bir kaba alıp karıştırın. Pancarlı çanakların üzerine gezdirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL