Meyve Salatası
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Badem kabuklarının kolay soyulabilmesi için bademleri sıcak suda 1 saat bekletin ve kabuklarını temizleyerek kenara alın. Arzuya göre kabuklu veya kabuksuz olarak dilimlediğiniz elma ve armutları kaynar şekildeki limonlu suda 5 dakika bekletip süzün. Çiğ olarak dilimlediğiniz muzu, kiviyi, portakalı, mürdüm eriği ve çilekleri çukur bir kaseye alın. Kıvam vericiyi 2 su bardağı su ile karıştırın. Karışıma pudra şekerini de ekleyerek yeniden karıştırıp kasedeki meyvelerin üzerine gezdirin. Son olarak bademlerle süsleyip servis yapın
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL