Patlıcanı boyuna ince şeritler halinde dilimleyip süte yatırın. Sütte bir miktar dinlenen patlıcanlara karidesleri sararak kürdan ile tutturun. Karidesleri sardığınız patlıcanları tekrar 15 dakika süte yatırın. Daha sonra sütten çıkarıp mısır ununa bulayarak sıvı yağda kızartın. Diğer taraftan sos için; bir kapta mayonezi, zeytinyağını, sirkeyi tuzu ve karabiberi karıştırın. Bu karışımı mevsim yeşilliğinin üzerine gezdirin. Kızarttığınız karidesli patlıcan rulolarını da salatanın üzerine ilave ederek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.