Hardal Otu Salatası

Hardal Otu Salatası

Taze hardal otunun karakteristik acılığı ve zeytinyağının zarif dokunuşuyla birleşiyor. Mevsiminde toplanmış, en doğal haliyle sofranıza geliyor. Hem sağlık dolu hem de lezzetli bir seçenek!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Hardal otunu kaynar suya atıp, 2 dakika haşlayın. Delikli kepçeyle alıp, soğuk suya daldırın ve çıkarın. Süzgece koyup suyunu süzdürün.
  • 2
    Sonra kesme şeker büyüklüğünde doğrayıp, servis kabına aktarın. Üzerine zeytinyağı gezdirin. Tuzunu ekleyip karıştırın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...