Hardal Otu Salatası

Hardal Otu Salatası
KOLAY 4 KİŞİLİK

Taze hardal otunun karakteristik acılığı ve zeytinyağının zarif dokunuşuyla birleşiyor. Mevsiminde toplanmış, en doğal haliyle sofranıza geliyor. Hem sağlık dolu hem de lezzetli bir seçenek!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Hardal otunu kaynar suya atıp, 2 dakika haşlayın. Delikli kepçeyle alıp, soğuk suya daldırın ve çıkarın. Süzgece koyup suyunu süzdürün.
  • 2
    Sonra kesme şeker büyüklüğünde doğrayıp, servis kabına aktarın. Üzerine zeytinyağı gezdirin. Tuzunu ekleyip karıştırın.

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...