Et salatası
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Etleri bir tencerede haşlayın ve süzün. Süzülen etleri bir kaseye alın. Üzerine küp doğranmış kornişon turşuyu, yuvarlak doğranmış arpacık soğanı, uzun doğranmış kırmızı biber ve sivri biberleri, elle koparılmış semizotu ve kıyılmış maydanozu ilave ederek, harmanlayın. Ayrı bir yerde sos için, zeytinyağı, taze sarmısak, limon suyu, nar ekşisi, koruk ekşisi, hardal, tuz, karabiber ve kekiği çırparak sos hazırlayın. Kasedeki salatanın üzerine gezdirin. Harmanlayın ve servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL