Bakla Salatası
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Baklaları ayıklayın ve 1 limonun suyunu eklediğiniz tuzlu suda iyice haşlayın. Bakla zor pişen bir sebze olduğu için, çatal yardımı ile pişip pişmediğini kontrol edebilir ve damak zevkinize göre de ayarlayabilirsiniz. Haşlanmış baklaları süzün ve soğumaya bırakın. Ayrı bir kapta rendelenmiş sarımsak ve diğer malzemeyi iyice karıştırın. Soğumuş baklaları servis tabağına alın. Üzerine küp kesilmiş domates ve sosu ekleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL