Muzlu Jöle Pastası

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Fazla büyük olmayan bir kalıbın dibine meyveleri, dilediğiniz gibi yerleştirin. Jöleyi kaynar suyla karıştırarak çözülmesini sağlayın ve meyvelerin üzeri kapanacak şekilde dökün (meyveler kapanınca, jölenin birazını ayırmanız gerekiyor). Diğer yandan çilekli krem şanti ve 1 bardak sütü çırpıp, kalan jöleyi de ekleyin ve iyice karıştırın. Bu karışımı, kalıptaki jölenin üzerine ilave edin. Kedidili bisküvileri süt ile ıslatıp, kremanın üzerine dizin. Buzdolabında soğumaya bırakın. Servis yapacağınız zaman, kalıbı düz bir servis tabağına ters çevirin.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...