Labneli Pasta

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    2 paket tart jölesini, üzerindeki tarife göre, 5 çay bardağı su ile hazırlayın. Bisküvileri geniş bir kabın içine kırın. Hazırladığınız jölenin yarısını bisküvilerle karıştırın. Orta boy yuvarlak bir kalıba bastırarak yerleştirin. Jölenin kalanıyla labne peynirini kaşık yardımıyla iyice karıştırıp, bisküvilerin üzerine dökün. Üzerine dilimlenmiş meyveleri yerleştirin. Kalan 1 paket jöleyi iki buçuk çay bardağı su ile hazırlayıp meyvelerin üzerini kapatın. Buzdolabında 5-6 saat beklettikten sonra soğuk olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan Kabak ve Patlıcanla Ezber Bozan Tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...