Karadutlu Pasta
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Pötibör bisküvileri derin bir kaba alarak havan tokmağı ile dövün ya da robottan geçirin. Jöleyi 5 çay bardağı su ve 2 çorba kaşığı toz şeker ile pişirip, ılıtın. İki buçuk çay bardağı jöleyi, bisküvilerle karıştırıp dilediğiniz bir pasta kabına bastırarak yayın. Yoğurt ile 1 çay bardağı jöleyi karıştırın. Jöleli yoğurdu bisküvilerin üzerine yayın. Buzlukta 1 saat kadar bekletin. Daha sonra üzerine karadutları dizin. Kalan jöleyi de üzerine gezdirin. 24 saat buzdolabında bekletip, dilimleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL