Kabaklı Tart

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Hamur için margarin, kekun ve yumurtayı derin bir kapta yoğurun. Hamuru 5 eşit parçaya ayırın ve küçük tart kalıplarına kenarlarını da kaplayacak şekilde, elinizle bastırarak yerleştirin. Üzerine nohut koyun ve önceden ısıtılmış 175 derece fırında hamur hafif pembeleşene kadar pişirin. İçi için kabağı ezip, süt, krem peynir, labne peyniri, krema ve kıyılmış dereotunu katıp, karıştırın. Pişen tart hamurlarının içine harcı paylaştırın ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Ilındıktan sonra kalıplardan çıkarın ve servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Bağ Bozumu Sofrası
  • Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
  • Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...

Denemeden Geçmeyin